HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Sajnálom

fehgyu 2012.08.05. 18:51

Tényleg nagyon-nagyon sajnálom.
Mármint azt, hogy egy évvel ezelőtt megjósoltam, Dzsudzsák Balázs teljesen eltűnik majd az orosz bajnokságban.
Jóslatomat arra alapoztam, hogy Dzsudzsák átlagon felüli játékintelligenciával és technikai tudással bír, ami nagyszerű egy holland vagy mondjuk egy spanyol csapatban.
De semmit nem ér az oroszban.
Oda kimagasló, átlagon felüli erő kell.
És aki ezen vitatkozik, azt kérem, soroljon már fel egyetlen – tehát nem több, hanem egy – olyan nemzetközi szinten jegyzett játékost, aki csak a technikai tudásával ért el sikereket Oroszországban.
Hát, nem nagyon fog sikerülni.
Szegény Balázs sok-sok pénzért előbb az Anzsihoz igazolt, ahol még azért hol játszott-hol nem (itt van most ugye Eto, aki szintén olyan játékos, aki a technikai tudás mellé hihetetlen fizikai adottságokkal rendelkezik, a Dinamo Moszkvában pedig hol kispados, hol még az sem.
Néha-néha játszik.
és az a Dzsudzsák Balázs, aki a Debrecenből a PSV-hez szerződve már az első holland bajnokiján gólt szerzett – négy nappal a csapathoz érkezés után – akitől Hollandiában szinte rettegtek a kapusok, Oroszországban egyetlen gólt sem szerzett.
Egyetlen egyet sem.
Egy év alatt.
Még edzőmeccsen sem.
Most pedig itt az újabb, egyes osztályzat.
A szovjet és az orosz labdarúgó-válogatott korábbi védője, Szergej Gorlukovics a moszkvaiak által a nyáron a városi rivális Lokomotivnak eladott Alekszandr Szamedovot hasonlította össze Dzsudzsákkal.
Dzsudzsák egy középszerű, szürke játékos. Szamedovval összehasonlítva alulmarad minden tekintetben” – nyilatkozta a korábbi védő, aki részt vett az 1990-es és az 1994-es világbajnokságon és az 1996-os Eb-n.
Erre szokták mondani: öngól.
Igaz, legalább a bankszámla szépen gyarapszik.
És ez is valami.

Fehér György

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr584697137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása