HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Berki első hete: se edző, se csapat, se edzőmeccs

fehgyu 2012.07.16. 14:07

Nem akarom magamat ismételni, de én már a tárgyalások megkezdése előtt, és a tulajdonosváltásnál is megmondta,, több alkalommal hangsúlyoztam, hogy Berki Krisztiánt nem nyugalmat, hanem teljes átláthatatlanságot hoz majd Vácra. Nos, nem engem dicsér, hanem Berkit minősíti, hogy már most igazam van, pedig a Berki még csak másfél hete mutatkozott be Vácon.
Azzal kezdte, hogy három nap után kirúgta a csapat edzőjét, Híres Gábort, és helyére a Mózner János - Szabados György párost ültette. Igen ám, de ezt jogszerűtlenül tette.
És ezt nem én, hanem a Dunakanyar-Vác Labdarúgó Kft. taggyűlése mondta ki.
Sőt, a taggyűlésen az egyesület jelenlévő képviselője is elismerte, jogtalan lépés volt az edzőváltás az egyesület részéről.

És tuják miért?
Mert Berki úgy intézkedett, hogy ő még bizony egy nagy senki Vácon.
Bemutatkozott ugyan, mint az új tulajdonos képviselője, sőt, hozta magával „kiskutyának”, azaz tanácsadónak Terry Robinsont is, a bökkenő azonban ott van, hogy még semmilyen szerződés nincs aláírva. Az esetleges új tulaj még egy fillért sem fizetett, így még nem is tulajdonos, ebből adódik, hogy Berki pedig még nem ügyvezető, így döntéseket sem hozhat. Ezért Mózner János a következő intézkedésig nem edzheti a csapatot, azaz alig 10 nappal Berki által kikiáltott hatalomátvétel után máris káosz uralkodik Vácon.
És ezt a káoszt csak erősíti, hogy a tervek szerint szombaton a csapat edzőmeccset játszott volna a Hatvan csapata ellen – ami elmaradt.
Egyelőre se edző, se csapat, se edzőmeccs.....
Ilyenkor cseng vissza a fülembe a bő két héttel ezelőtti sajtótájékoztató, melyen Berki az „én profi vagyok” felkiáltással kezdett.
Látjuk...
De a váci vezetők csak magukat okolhatják, mert ma Magyarországon kevés olyan felelős embert találni, aki egyetlen percre is szóba állna Berki Krisztiánnal.
Ők megtették ….. és ennek meg is van a hatása.

Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr174659972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása