HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Ki az igazi hibás?

fehgyu 2012.05.21. 13:08

Jól kicsesztek a Ferencváros játékosok a szurkolókkal.
Úgy gondolták, ha már rájuk hárul a belépők megfizetése, akkor ne szórakozzanak már olyan jól a drukkerek.
Na, nem mintha idén túl sokszor szórakozhattak volna a Fradisták.
Mint ismeretes, Kubatov Gábor klubelnök a Pápa ellen mutatott „valami” után úgy döntött, a Siófok elleni meccsre ingyen mehetnek be a szurkolók. Pontosabban a játékosoknak kell kifizetniük a belépőt.
Mentek is a drukkerek szép számmal, az NS szerint 6500-an láttak azt a meccsnek nevezett labdarúgdosást, melyen a Siófok volt a Ferencváros ellenfele.
A játékosok jól beintettek a drukkereknek.
Vagy mondhatjuk úgy is, megbüntették őket.
Persze, nem volt veszteni valójuk, hiszen egyrészről tavasszal már nem lesz több hazai meccs, így Kubatov-vezér nem büntetheti őket arra, hogy kifizessék a jegyárakat, másrészről az is kiderült már, hogy Détári több játékost elzavar majd a csapattól, és nyilván az érintettek az egész éves teljesítményük alapján érzik tudják, hogy talán ez volt az utolsó előtti meccsük zöld-fehérben, így lényegében bármit megtehettek.
Két felvetésem, két nyilatkozattal kapcsolatban azonban van.
Détári Lajos szakmai igazgató a Siófok elleni szurkoló büntetés után azt nyilatkozta, idézem: „egy szögletet sem tudunk normálisan beadni”.
Kérdésem, ki tartja hét közben az edzéseket?
Nem Détári?
Nem ő nem látja, hogy nem tudják beadni a szögletet?
Nem neki kellene – persze, felnőtteknél ezt azért elégé megvalósíthatatlan – megtanítani a játékosokat egyeneset rúgni, esetleg egy szögletet beadni?
Az már más kérdés, hogy hogyan kerülhet a Fradiba olyan játékos, aki nem tud egy álló labdát beadni, de ez már egy másik téma.
„Münchenben vagyok, a barátaim, akik közvetítettek, azt mondták, hogy jobb is, hogy nem látom a produkciójukat... – írta a mérkőzésről Kubatov a bejegyzésben. – Alulmúlták minden szempontból a pápai teljesítményt, amire azt hittem, hogy annál nincs egyszerűen lejjebb, egyszerűen nincs... A mai nap egyetlen jó híre, hogy már csak egy forduló van ezzel a csapattal!”
Már bocsánat, de ki rakta össze ezt a csapatot?
Ki írta alá az átigazolási lapot, kinek a kérésére jöttek ezek a játékosok a Fradihoz, és ki nyitotta ki a kasszát, hogy kivegye az átigazoláshoz szükséges pénzt?
Azt gondolom, valóban olyan játékosok vannak ma a Fradiban, akik tudásuk alapján egyáltalán nem odavalók.
De erről nem ők tehetnek.
Hanem azok, akik leigazolták őket, és akik nap mint nap velük dolgoznak.

Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr184529459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása