HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Most Egervári a gusztustalan

fehgyu 2012.02.24. 19:00

Azt kell, hogy mondjam, gusztustalan Egervári Sándor viselkedése.

Akkor is az lenne, ha nem a magyar válogatott szövetségi kapitánya lenne, de hatványozottan az úgy, hogy ő tölti be ezt a pozíciót.

Mondom ezt annak ellenére, hogy a legutóbb kirobban kapitány kontra fehérvári vezetőedző ügyben 100 százalékig Egervárinak adtam igazat.

Mint ismeretes, Egervári a repülőtéren összetalálkozott a Videoton edzőjével, aki szándékosan nem fogadta az ő köszönését, azaz látványosan elutasította a magyar kapitány kinyújtott jobbját. Akkor elmondtam, hogy a portugál szakember túl magas lovon ül, sőt, hozzátettem, ha a fehérvári klub vezetői hagyják ezt a viselkedést, csak megerősítik a trénerben a felsőbbrendű érzést.

Bevallom, nagyon szimpatikus volt az, ahogy Egervári kezelte és lezárta az ügyet. Azt, hogy ország-világ előtt lenyilatkozta, nem foglalkozik tovább a témával.

Nos, most úgy néz ki, azért Egervári sem tudja meghazudtolni magát, és csak a megfelelő pillanatra várt, hogy hátba támadhassa a portugált edzőt.

Az edzőkurzuson ugyanis a szövetségi kapitány, és az A licenszes tanfolyamok vezető instruktora, Varga István támadták a portugál edzőt. A hallgatók egybehangzó állítása szerint a Videoton és szakmai partnere, a Puskás Akadémia, vagyis volt munkahelye szapulásában az  A licenszes tanfolyamok vezető instruktora, Varga István járt az élen, aki nemrég csaknem egy egész előadást szentelt annak, hogy portugál ellen hangolja a fiatal trénereket.

„Mint mondta, össze kell fognunk, hogy eltávolítsuk őt a magyar futballból” – árulta el a FourFourTwo magazin online kiadásának a tanfolyam egy neve elhallgatását kérő hallgatója, amit más résztvevők is megerősítettek.

Persze, ezzel nem is lett volna olyan nagy baj, ha a megtámadott edző ott lett volna a kurzuson, azaz megadatott volna neki a védekezés lehetősége. Ám Egervári és hű fegyverhordozója azt az alkalmat használta ki, hogy a tréner nem volt jelen a továbbképzésen, azaz bármit lehetett mondani a háta mögött.

Azért az elmúlt hónapok írásaiból kiderülhetett, hogy a Videoton edzője nem tartozik a kedvenceim közé, ám azt gondolom, Egervári és Varga azonban a mostani viselkedéssel pont arra a szintre, vagy még mélyebbre süllyedt le, ahol a kapitány köszönését elutasító tréner van.

A béka segge alá.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr14193333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hopeful John Doe · http://lasztirugas.blog.hu/ 2012.02.24. 22:39:34

Lelkes követője voltam az oldalnak, de bevallom, hogy az ami itt az utóbbi hetekben folyik elkeserítő.

Véget nem érő, értelmetlen és sokszor átgondolatlan vádaskodás és rágalmazás - még ha esetenként az alapokat illetően igaza is van a szerzőnek.

Ez meg, hogy a fourfourtwo cikke alapján "gusztustalan"-nak nevezi a jelenlegi magyar szövetségi kapitányt. Példátlan.

Sajnos be kell látni, hogy bár a futballunk egy nulla, a sportújságírásunk még mélyebben van.

Jelen esetben mielőtt egy ilyen uszító cikket ír talán érdemes lett volna elgondolkozni pár apróságon. Talán az alábbiak segítenek összerakni Önben is a képet...

Ki írta meg a cikket? A fourfourtwo.

Ki a fourfourtwo magyarországi atyja és főszerkesztője? Szőllősi György

Mit csinál emellett Szőllösi György? A Videotonhoz ezer szállal kötődő (lényegében egybeolvadó) Puskás Akadémia kommunikációs és PR igazgatója...
Hányan adták a nevüket is a cikkhez? NULLA.

Miről szól a cikk? Arról, hogy Paulo Sosa-t a Videoton (!!!) vezetőedzőjét egy ZÁRT körben, szakmabeliek előtt kritizálta pár ember. Ön ugye sosem szokott senkit szűk - NEM nyilvános körben - kritizálni.... (Ez a blog nem szól másról, csak a sérelmei szavakba öntéséről.)

Hányan adták a nevüket is a cikkhez? SENKI.

Mindezek után Önnek van bátorsága egyetlen, elfogult, az összes sportmédiummal összevesző edzőt védelmébe vevő (és ezer szállal hozzá kötődő) sportújságra alapozva azt a szövetségi kapitányt, - aki nem sokkal ezelőtt lenyilatkozta, hogy nem kíván az esettel nyilvánosan foglalkozni - gusztustalannak nevezni.

Azt gondolom utoljára olvastam az oldalát.
További sok (több) sikert és egy elfogulatlanabb, kevésbé radikális és realistább hozzáállást kívánok!
süti beállítások módosítása