HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Mellébeszélés

fehgyu 2012.02.16. 13:36

Nagyon sok mindenről írhatnék. Schultz László hazahozatalától kezdve újabb letartoztatásokon keresztül még több, bundabotrányba keveredett csapatig.
Írhatnék a REAC-ról, egy becsületes, a szerződéseket mindig percre pontosan betartó, magyar játékosokat foglalkoztató, tehetséges fiatal edzőknek lehetőséget adó klubról, melyet olyan játékosok sároztak be, akiknek a nevét a WC falára nem írnám ki, nemhogy egy lapon említsem a klubbal.
Ám most én mégsem ezekről a dolgokról írnék, mert ezt megteszi helyettem más.
Én most arról írnám le gondolataimat, hogy vajon mit kellene még tennie szegély Tőzsér Dánielnek, hogy bekerüljön a magyar válogatottba.
Arról nem lehet vita, hogy jelenleg Tőzsér a legjobb formában játszó magyar középpályás, sőt, talán azt is mondhatnám, hogy Európában a legtöbbre tagsált középpályás – persze csak abban az esetben, ha Dzsudzsák Balázst a támadó szekcióhoz soroljuk.
Már októberben írtam egy elszólásról: Juhász Roland válogatott játékos azután, hogy csapata Tőzsérék ellen meccselt, és azok után, hogy ezen az összecsapáson Tőzsér nagyszerűen játszott – kényszerűségből – középső védőt, az mondta nem fél attól, hogy Dani kiszorítja őt a válogatottból, mert „egyrészről Tőzsérnek nem ez az igazi posztja, másrészről ő úgysem lesz Egervárinál soha válogatott."
Persze, már akkor mindenki tisztában volt azzal, hogy Tőzsér valóban nem középső védő, de azt is tudta mindenki, hogy a Genkben csapatkapitányként meccsről-meccsre kimagaslóan játszik.
A kijelentés után aztán csodák csodájára Tőzsér bekerült a válogatottba a Liechtenstein elleni barátságos meccsre, és csillagos ötösre szerepelt. És ezt nem csak azért írom, mert a gárda 5-0-ra nyert, hanem mert Tőzséren látszott, hogy kirobbanó erőben és formában játszik.
Na, ez mostanra semmit sem változott.
Tőzsért még az sem zavarta meg, hogy már mindenki ott látta az aláírását a torinói szerződésen, aztán mégis maradt Genkben. A sértődöttség legkisebb jele nélkül játszik tovább Belgiumban.
Nemzeti csapatunk viszont ismét mérkőzésre készül …. Tőzsér Dániel nélkül.
Persze, mások is kimaradtak a keretből – olyanok, akik nem szerepelnek a csapatukban. Tőzsér viszont úgy maradt ki, hogy minden meccsen a pályán van. Persze, Egervári meg tudta ezt is magyarázni: azt mondta, hogy a most kimaradottaknak mindenki tisztában van a képességeikkel.
Hát kérem szépen, ez a legnagyobb mellébeszélés.
Tőzsér képességeivel mindenki tisztában van – eddig mégsem játszott a válogatottban.
Tőzsér csillagos ötösre szerepelt azon egy meccsen, amire végül a kapitány nagy kegyesen meghívta – most mégsem játszhat a válogatottban.
Hogy is van ez?
Persze, az is lehet, hogy a kapitány egy meccs alatt rájött, Tőzsér bármikor bevethető, így nem kell tovább próbálgatnia. (azaz belátta, hogy eddig tévedett, amikor nem hívta meg őt a nemzeti csapatba)
Ebben az esetben én kérek elnézést.
De csak ebben az esetben.

Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr804119172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása