HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Megkövetem Bogdán Ádámot

fehgyu 2012.02.10. 10:48

Úgy illik, ha valakinek a hibájáról ír az ember, akkor is ragadjon tollat – pontosabban billentyűzetet – ha ez a valaki javítva hibáját.
Úgy illek, ha valaki olyan potyagólt kap, hogy az egész világ megmosolyogja, és az újságíró kipellengérezi teljesítményt, akkor is írjon róla, ha mindenki neki tapsol.
Márpedig Bogdán Ádám az után az irtó ciki, 90 méterről kapott gól után immár folyamatosan bizonyítja, hogy tehetséges.
Ma már talján eljutottunk oda, hogy akkor is állna a világ legjobb bajnokságában szereplő Bolton kapujában, ha az eredetinek első számú kapus felépülne sérüléséből.
Ma már eljutottunk oda, hogy Bogdán Ádámot csapata legjobbjának tartják.
M már eljutottunk oda, hogy Bogdán Ádámot is jelölték a hónap legjobb játékosának a Bolton csapatánál. A magyar labdarúgó – a Bolton hivatalos Facebook oldalán tartott szavazáson – végül a harmadik helyen zárt Mark Davies, valamint Nigel Reo-Coker mögött, de Martin Petrov, valamint Sam Ricketts előtt.
Ma már eljutottunk oda, hogy ezt a  rangos elismerést a szurkolóktól kapta a kapus, és ami nagyon fontos, ezzel egyet ért a szakvezetés.
Mindezek miatt megkövetem Bogdán Ádámot, és azt kívánom neki, amikor valami rosszat, vagy cikit írok róla, mindig így cáfoljon rám, mert ebben az esetben sok boldogságot okoz majd a szurkolóknak.

Fehér György

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr84089754

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: click the up coming web site 2019.03.25. 15:47:42

MA, FINESZES ÉRDI HIVATALI FÓRUM: Személyesen szavazhat a Szent István híd forgalmáról - Boldogulj Érden

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása