HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Nem hivatalosan:Sousa egy barom

fehgyu 2011.09.18. 11:14

Tovább folytatódik ....., a Videoton "edzőjének" fejesének története. A tegnapi nap a FFT. magazin főszerkesztője, a barátságos meccs szervezője saját újságjának internetes felületén elmondta, ő hogy is látta a történteket. 
Nos, az NS által ezzel csak az a gond, hogy nem ugyan azt mondja hivatalosan, mint amit gondol - igaz, ez ebben az országban már nem gond, elég csak a politikai élet vezetőinek megszólalásaira gondolni.
Szóval az NS. egyből válaszolt, és nyilvánosságra hozott egy e-mailt, amit Szöllősi főszerkesztő küldött Vincze rovatvezetőnek.
Idézet az e-mailből: „Mondjuk az, hogy mi összeverekszünk, simán benne van, de hogy Sousa lefejel valakit, ez nem volt egyik forgatókönyvben sem benne... A dolognak fordítva kellene történnie: egymással veszekszünk, vitatkozunk, de a nyilvánosság előtt nem basztatjuk egymást egy barom miatt, aki talán holnap már itt sem lesz, és röhög rajtunk."
Nos, ez a véleménye állítólag Szöllősinek Sousáról, meg a történtekről - nem hivatalosan.
Na mindegy. Ez az oldalt már csak a végkifejlettel kíván foglalkozni - kivéve, ha végre Sousa is eláll attól az álláspontjától, mely szerint a meccs hevében egy játékszituációban történt a sérülés. Mert ezt mindenki, tehát a saját csapattagjai is cáfolják.
Ma délután viszont sokkal örömtelibb dolog is történik majd: Tatabányán egy nagyszerű ünnepség keretében Grosics Gyuláról nevezik el a stadion.
Az eseményről ma este már olvashatnak is: csak itt a mifocink.blog.hu-n

Fehér György
 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr983235546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hopeful John Doe · http://lasztirugas.blog.hu/ 2011.09.18. 12:18:03

Annál undorítóbb és etikátlanabb dolgot, minthogy egy nem hivatalos, mondhatni baráti levelet nyilvánosan közzé tenni...

Példátlan amit a magyar újságírók és ezen belül a Nemzeti Sport is megenged magának ezzel az üggyel kapcsolatban - még ha Sousa ténykedése és viselkedése valóban támadható is.

fehgyu 2011.09.18. 22:28:33

@Hopeful John Doe:
Szia

Én úgy gondolom, az NS csak azért hozta nyilvánosságra az e-mail részletét, mert a másik fél előbb leközölte Vincze rovatvezető sms-ét.
Tipikusan az az eset, hogy a másik visszaütött.
Egyébként én csupán azért hoztam le, mert egy nappal korábban Szöllősi egész cikkét leközöltem, és abban benne volt az sms is.
süti beállítások módosítása