HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Hülyének néznek, vagy csoda történt az Üllői úton 2.

fehgyu 2011.05.24. 10:19

Mintha csak előző cikkem megerősítésére írta volna az NB1.hu interneres portál a következőket:

„Egyelőre nagy kérdés, hogy mi lesz az FTC sorsa. A zöld-fehérek a 3. helyen végeztek, így indulhatnak az Európa Liga selejtezőjében, ám többekben is felmerült a kérdés: minek, ha nincs csapat, nincs játékos, aki pályára lépne?
Információink szerint a klub vezetősége jelenleg is tárgyalásban áll 2-3 olyan szponzorral, amely révén, ha nem is lennének paradicsomi állapotok az Albert-stadionban, de az elmaradt tartozásokat kiegyenlíthetnék, és stabil lábakon állhatna a klub.  Úgy tudjuk, hogy a csapatot jövőre is Prukner László irányítja, ám élő szerződése ellenére is kérdéses Józsi György sorsa, aki iránt van NB I-es érdeklődés. Egyelőre azt sem tudni, hogy Rósa Dénes marad-e a klubnál. A csapatkapitány szerződése az idény végén lejár, és pár héttel ezelőtt még ő sem tudta megmondani, hogy miként alakul a jövője. Máltai források szerint Justin Haber elutasította a Fradi szerződéstervezetét, így ő biztosan távozik, honfitársa, André Schembri távozása is biztosnak tűnik abban az esetben, ha nem rendeződnek gyorsan a körülmények. A "zuhanyhíradó" szerint mindenesetre Schembrinek már megtette ajánlatát a klub.
Úgy tudjuk, Emil Miljkovic végleg távozik a zöld-fehérektől. Mint ismert, a bosnyák származású labdarúgó engedély nélkül utazott el próbajátékra egy görög csapathoz. A keretből egyébként egyedül ő nem vett részt a Lombard Pápa elleni éremátadást követő ünneplésben."(czp)

Felhívom a figyelmet az „elmaradt tartozások” szóösszetételre. Ez az egyik kitétele – pontosabban ennak hiánya – a licenc megadásának. Persze, nem azt mondom, hogy más csapatnál nincsenek ilyen gondok. Sőt! Azt viszont most már bizton állítom, hogy a licencadó testület egy „bohócverseny”, amelyre így, ebben a formában semmi szükség.

Nem tudom, kapnak-e fizetést a testület tagjai, de ha igen, arra kérném őket, bizony – úgyis ez lesz a szokás ebben az országban, úgyhogy mutassanak szépen példát – fizessék vissza azt.

Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr622928230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása