HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Gusztustalan Vincze Ottó!

fehgyu 2012.11.23. 11:33

Vincze Ottó bebizonyította, miért is nem lett igazán jó futballista.
Mert nincs….agya – már bocsánat.
Tegnap például hányingert keltően gusztustalanul viselkedett: képes volt verekedést kezdeni egy jótékonysági tornán, melyen a Diósgyőr leukémiában szenvedő kapusának, Rakaczki Bencének gyűjtöttek.

Vinczét játékos korában  sokan nagyképűnek tartották, és bár ebben sok igazság, bevallom, én kifejezetten szerettem a játékát.
Olyan futballista volt, aki sok mindent elérhetett volna.
De tipikus magyar futballista volt.
Olyan, aki nem tudja kihasználni saját tehetségét.
Ő a – ha csak az elmúlt évtizedeket nézzük – a Töröcsik – Fischer vonulat következő tagja. Törő ugye tudjuk hol tart, és sokan nem tudják, de Fischer is hasonló utat jár be, pedig az Ajaxban igazi sztár lehetett volna.
Vincze pedig a Barcelona B-ben tudta magát kiállíttatni az első meccsek egyikén, és élete nagy lehetőségének kapujában tudott hat meccses eltiltást kapni.
Ez már a múlt.
Miként azt is, hogy láttam én olyan videót, melyen néhány évvel ezelőtt ő és testvére tömegverekedést provokál a Biatorbágy bajnoki meccsén, melyen mindketten játékosként vettek részt.
De a tegnapi események még ennél is gusztustalanabbak.
Az Érted, Bence! elnevezésű tornán a DVTK mellett a Ferencváros és a Tatabánya öregfiúk csapatai vettek részt. A meghívottak között volt Nyilasi Tibor, Détári Lajos, Ebedli Zoltán, Lipcsei Péter, Pintér Attila, Vincze Ottó, Gelei Károly, Kiprich József és Vincze István is. Az utolsó mérkőzésen az FTC 6-5-re vezetett a Diósgyőr ellen, amikor Vincze Ottó a szándékosan palánkra lökte diósgyőri Molnár Istvánt, aki akár súlyosan meg is sérülhetett volna. A játékosok ezek után egymásnak mentek.
Olyannyira, hogy csak a biztonságiak tudták szétszedni őket.
Nehezen állt helyre a rend, ám a DVTK honlapja szerint az öltözőfolyosón már megnyugodtak a kedélyek, sőt, este a játékosok egy asztalnál fogyasztották el a vacsorát a három csapat játékosai és közösen idézték fel pályafutásuk legemlékezetesebb pillanatait.
Hát, erre csak azt tudom mondani:
„Bravó Vincze Ottó. Elérted, hogy a te gusztustalan viselkedésedtől legyen hangos egy olyan torna, amelynek egyáltalán nem erről kellene szólni. Remélem, reggel, amikor másnaposan a tűkőrbe néztél – információim szerint azon a vacsorán bizony jelentős mennyiségű alkohol is elfogyott – jól szembe köpted magad.”
A magyar futball kétség kívül nagy játékosainak, Nyilasi Tibornak, Détári Lajosnak, Ebedli Zoltánnak, Kiprich Józsefnek vagy épp Vincze Istvánnak azt üzenném, az ilyen gusztustalan embereket rekesszék ki maguk közül, mert az olyan viselkedés, amit például Vincze Ottó bemutat, az ő ázsiójukat is rontja.
Azt hiszem, egy ilyen pofátlan embert nem szabad egy lapon említeni velük.

Fehér György

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr184921377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása