HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Eddig nem Nagy Tamásnak hívták a Fradi pályaedzőjét?

fehgyu 2011.08.17. 12:37

Nem Nagy Tamás ellen írok, csak kérdeznék egyet.
Nagy Tamás lett ugyanis a Ferencváros vezetőedzője - igaz, csak ideiglenesen.
- Megbízott vezetőedző vagyok, megállapodásunk értelmében vasárnap a Haladás ellen, aztán a következő fordulóban a Vasas ellen is én irányítom a Ferencvárost. Ennyi biztos.
Rendkívül elszánt vagyok Hihetetlen erő dolgozik bennem, és ezek most nem nagy szavak. Egyfolytában az jár a fejemben, hogy vasárnap bármi áron, de le kell győznünk a Szombathelyt. Nem a magam presztízse, sokkal inkább a Ferencváros miatt – mondta a Nemzeti Sportnak Nagy Tamás.
Ez eddig rendben is van, hiszen a futball egyik íratlan törvénye, hogy ha egy edzőt kirúgnak, vagy magától távozik, akkor egy időre az addig pályaedző veszi át az irányítást. Aztán vagy marad hosszabb időre a csapat élén, vagy nem.  Ráadásul Nagy Tamásnak nem szokatlan az elvonal, hiszen korábban Pécsett - ahol előbb NBII-es bajnokságot nyert a csapattal - két szezonban 55 meccsen ült a kispadon, és Zalaegerszegen is jutott neki néhány NBI-es meccs.
Ám Nagy Tamás tett egy - legalábbis nekem - furcsa kijelentést.
– Azt szeretném, ha a munkám alapján ítélnének meg, s nem a múltam miatt.
Nos, Nagy Tamás múltja, legalábbis közeli múltja, és munkája összefügg. Mert bár nem ő volt a főnök, hanem Prukner László, azért az elmúlt időben Nagy Tamásnak hívták a Fradi pályaedzőjét. És így ha nem is 100 százalékosan, a mostani szereplésben az ő keze nyoma, az ő munkája is benne van.
Persze, ettől még lehet, hogy a Fradi új lendületet kap, legyőzi a Halit és a Vasast is, és még az is lehet, hogy Nagy Tamás marad a vezetőedző - bár szerintem László Csaba lesz az.  Azért én drukkolok Nagy Tamásnak, mert a Ferencváros vezetőedzőjének - álljon bárhol is a csapat a bajnokságban - mindig óriási megtiszteltetés, ráadásul a tréner nem is tagadja, hogy élete lehetőségét kapta az élettől.
Már csak élnie kell tudni vele.

Fehér György
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr343160133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása