HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Kiprich és Dombai egy csapatban, de egyikük hazudik!

fehgyu 2011.07.07. 13:48

Talán arra mindenki emlékszik, hogy Kiprich Dánielt egy évvel ezelőtt a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága egy évre eltiltotta a futballtól. Az akkor a Gyirmót alkalmazásában lévő játékos ugyanis a Tatabánya elleni bajnoki előtt a győzelem érdekében vesztegetési kísérlettel kereste meg az ellenfél két játékosát, valamint telefonon a kapusát. Aki történetesen Dombai András volt.

És hogy került most egy csapatba a két játékos? Nos, a Tatabánya edzője Kiprich József lett, aki Gyírmóton is edzője volt saját fiának, és aki most, hogy az ifjabb Kiprich büntetése lejárt, hozta őt magával Tatabányára is.

- Akkor is jöttem volna, ha éppen nem apu ülne a kispadon. Hívott a Bányász, az ajánlatot pedig elfogadtam – mondta ezzel kapcsolatban Kirpich, és bár nincs okom kételkedni szavaiban, azért az mindenképp érdekesnek tűnik, hogy egy bundázással vádolt labdarúgót eltiltása után épp az a klub keresi meg, amelynek játékosait bundázásra próbálta rávenni. Én legalábbis klubvezetőként ezt akkor sem tenném meg, ha Kirpich-el lennénk tizenegyen.

Azt hiszem, ez a történet nagyon sántít, úgyhogy én inkább azt hiszem el, hogy Kipu vitte magával a fiát, akinek talán ez volt az egyetlen esélye, hogy legalább egy NBII-es klubban focizzon. És hogy milyen lesz a hangulat a csapaton belül feljelentő és feljelentett között? Nos, ezt talán előrevetíti, hogy míg Kiprich Dániel most is azt hangsúlyozza, hogy ő bizony ártatlan, addig a 32 éves kapus a mai napig kitart amellett, hogy Kirpich megkereste őt.

- A múltat nem bolygatom, de tartom, akkoriban az igazat mondtam - szögezte le Dombai, aki vallomásában arról beszélt, hogy a védő telefonon kért tőle találkozót a 2-2-re végződő Tatabánya-Gyirmót bajnoki előtt, de ő nemet mondott. - A jövőben egy csapatban játszunk majd, ezért nyilván fogunk beszélni a múltról. Mint mindenki mással az öltözőben, vele is normális viszonyt akarok kialakítani.

Egy biztos a történetben: valaki hazudik. Az igazságot mi nem tudjuk, ám az interneten jó pár hozzászólásból lehet arra következtetni, melyik futballista milyen ember. v001 hozzászólásában például ezt írja: ”Én Dombainak hiszek. Főleg úgy, hogy Kiprichben a Fair Play nyomai sem látszódnak. Márciusban ketten kezdtek el ütni egy náluk kb 15 kilóval könnyebb embert egy tatai szórakozóhelyen... Aztán amikor már egyedül kellett verekednie (mert a másikat leszedték), akkor jól megverték Danikát.” Nos, a történet már önmagában is felháborító, de jellemrajzot ad egy magát futballistának valló emberről, akit szegény apja – aki az ország egyik legjobb játékosa volt egykor – minden bizonnyal százszor húzott már ki a szarból. adamesz1977 pedig csak ennyit írt a neten:” Csatlakozom v001-hez! Mondhatom, hogy András gyerekkori jó haverom volt, és mindig becsületesen állt a focihoz” Sajnos, egyetlen, Kiprich mellett kiálló hozzászólást sem találtam. A történet viszont a következő bajnokságban folytatódik Tatabányán.

 Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr453047230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása