HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Napraforgó

fehgyu 2011.06.11. 11:03

Kemény, Angliában edződő védőt igazolhat a Ferencváros. Kovács Jánost én még nem láttam játszani, ám a probléma biztos nem a pályán mutatott játékával van. És ezt két hírből is kiderült.

„A Ferencvárossal készül Kovács János, az angol negyedosztályú Hereford 25 éves védője. A kőkemény hátvéd hat éve játszik Angliában, de elképzelhető, hogy idén nyáron hazatér.
- Három napja edzek a Ferencvárossal, de egyelőre nem tudom megmondani, hogy hol folytatom - kezdte Kovács. - A Herefordnál nem maradok, szívesen jönnék a Fradihoz, jövő héten eldőlhet a sorsom. 19 évesen kerültem ki Angliába, voltak szép időszakaim, például a legutóbbi csapatomnál légiósként csapatkapitány lehettem, de aztán akadtak problémák, ezért is szeretnék váltani. Ha a Ferencvárosnál folytathatnám, óriási megtiszteltetés lenne számomra."

Mindezt tegnap mondta a játékos. Kár, hogy sokan elfelejtik, ugyanez a játékos másfél éve még inkább maradt az angol ÖTÖDIK osztályban, mintsem a Ferencváros labdarúgója legyen

2010. 01. 26.-án ugyanis ez a hír látott napvilágot: „FTC: Kovács az angol ötödosztályt választotta a zöld-fehérek helyett. A100% Fradi információi szerint nem lesz a Ferencváros játékosa Kovács János, ugyanis a Lincoln City hátvédje elfogadta az angol ötödosztályban (Conference National) szereplő Luton Town ajánlatát. - Egyszer szívesen játszanék a Ferencvárosban, de most még úgy gondoltam, hogy maradok Angliában, és elfogadom a Luton ajánlatát – nyilatkozta a zöld-fehérek honlapjának Kovács.”

Nos, másfél éve alatt sokat változott a világ. Kovács nem hódította meg Angliát – bár az ötödik ligából legalább egyet lépet felfelé – és a Ferencvárosnál is stabilizálódni látszik a helyzet.

Egy dolgot azonban egyáltalán nem értek.

A Fradi vezetői miként kereshetnek meg egy játékost, aki egyszer már – nincs jobb szó rá – megalázta azzal a klubot, hogy egy angol ötödosztályú csapatot választott.

Kovács József viselkedését - és nyilatkozatát - pedig inkább nem minősítem, mert az inkább a napraforgóra hasonlít. Arra fordul, ahonnan a nap süt.

Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr702974865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása