HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Állt-e Koman Vladimir a tűkör előtt?

fehgyu 2011.05.23. 17:01

Koman Vladimir besokalt. Azt mondja, elhagyná Olaszorszot, elhagyná a Sampdoriát.

Azt is hozzátette, Hollandiába csupán az első két helyezett csapathoz igazolna, mert a többi gyenge.

Koman Valdimirnek.

Annak a játékosnak, aki még mindig a magyar labdarúgás egyik nagy ígérete, aki kétség kívül az egyik legjobb futballistája volt az U-20-as világbajnokságon bronzérmet szerző csapatnak, de azóta nem sok mindet mutatott.

Annak a játékosnak gyenge a holland bajnokság mondjuk ötödik helyen végzett csapata, aki bár az őszi idényben játszott, tavasszal már alig-alig jutott szóhoz az olasz első osztályból simán kieső Sampdoriában.

Pedig nem így indult, az Európa Kupában vitézkedő olasz csapatban helyet kapott a magyar játékos, sőt, a Debrecen elleni Puskás Ferenc Stadionban lejátszott Európa Liga meccsen még a csapatkapitányi karszalagot is ő viselte.

Óriási esélyt kapott a sortól, de nem élt vele. Alig tett hozzá a csapat játékához, amikor játszott, hosszú percekre eltűnt, és nem is tűnt úgy, hogy megszakítaná magát. A Sampdoria pedig egyre rosszabbul teljesített, igaz, ezt egy idő után Koman ezt már a padról nézte. Még egy rosszul teljesítő, kiesés felé menetelő csapatban sem tudott magának állandó helyet kiharcolni. Csereként azért számoltak vele: 11 alkalommal léphetett pályára.

Ja, el ne felejtsük: az idényben összesen két alkalommal találta el a kapu felületét. Talán mondani sem kell, egyikből sem lett gól.

Ezek után azt gondolom, Koman Vladimir ne „fikázzon” egyetlen csapatot sem, hacsak előbb nem tette meg ugyan ezt saját magával szemben, mondjuk egy tűkör előtt állva.

Sőt, talán örüljön, ha jelentkezik érte bármelyik európai csapat úgy, hogy még egy évig a Sampdoriához köti a szerződése.

 

Fehér György

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr262926483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása