HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Vér ciki

fehgyu 2012.02.02. 09:06

Tudom, tisztában vagyok azzal, hogy a felkészülési időszakban nem számít túl sokat egy-egy edzőmeccs eredménye.
Azt is tudom, hogy ezt leginkább azon csapatok edzői hangoztatják, akik játszanak bárkivel, még véletlenül sem tudnak egy becsületes eredményt elérni.
Érdekes, én nem olvastam például az Admira edzőjét ilyet mondani, miután egy sima ötöst hintett csapata a Ferencvárosnak.
Na de fogadjuk e, hogy a csapatépítés ezen szakaszában tényleg nem az eredmény a legfontosabb.
Az azonban már vér ciki, hogy egy Ferencváros ki tud kapni egy brazil harmadosztályú csapattól.
És nem csak úgy, egy góllal. Nem úgy, hogy a második félidőben már boldog-boldogtalan szerepelt zöld-fehér mezben és a brazilok találtak egy gólt. (Bár azt gondolom, egy bármely ország harmadosztályú csapata sem nyerhet egy így egy Ferencváros ellen.)
Szóval nem így, hanem simán, 3-0-ra tudott győzni a nagy hírű Platinense.
Ja, hogy nem sokan ismerik a csapatot?
Nem csodálom, hiszen teljesen ismeretlen.
Kifejezetten utálom, amikor a múltat emlegetjük, amikor azt mondjuk, hogy bezzeg az Aranycsapat, de most nem tudok másra gondolni, minthogy néhány évtizeddel ezelőtt a Ferencvárost azért hívták vendégségbe Dél-Amerikába – természetesen a felkészülési időszakban, mert akkor még igenis számított az eredmény -, hogy csodálják a játékát, ma meg egy ismeretlen harmadosztályú brazil csapat itthon rúg simán egy hármast a Fradinak.
Persze, jöhetne az ilyenkor jól bevált „megzavart minket a hirtelen beállt nagy hideg” duma, csak ez most nem állja meg a helyét. Mert bár kár tagadni, valóban hideg van, de a brazilokat, akik egyáltalán nincsenek hozzászokva a fagyhoz, ez nem zavarta.
Szóval, akárhogy csűrjük-csavarjuk ezt a dolgot, vér ciki, hogy a Fradi simán ki tudott kapni egy brazil harmadosztályú csapattól.

Fehér György

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr464050119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hurka79 2012.02.05. 16:35:47

nem számít mit gondolsz, hogy ciki vagy sem , az edző számít hogy mit látott(Détári)
süti beállítások módosítása