HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Heti hetes

fehgyu 2011.11.24. 12:41

Köteles állva, az ég felé meredve...
Köteles gugolva, messzibe révedt tekintettel...
Köteles négykézlábra ereszkedve...
Köteles hátán fekve, arcát a kezébe temetve...
Köteles hason fekve, arcát a kezébe temetve...

Köteles a földön ülve....
Köteles.....hetet kapott a Valenciától.
Pontosabban Köteles csapata, a Genk - melynek csapatkapitánya Tőzsér Dani volt - hetet kapott a Bajnokok Ligája csoportkörében a Valencia otthonában.
Mit bizonyít ez?
Hát, azt biztos nem, hogy Köteles rossz kapus.
Sőt!
Köteles semmivel sem rosszabb kapus, mint két hete, amikor 0-0-át játszott a csapata a Chelea-val. Semmivel sem rosszabb kapus, mint amikor a selejtezőben büntetők védésével segítette csapatát a csoportkörbe jutáshoz.
Ám tény, hogy a kapusokat sokkal jobban megviseli, ha egy meccsen hetet kapnak.
Szokták mondani, a kapusok igazi csodabogarak. Tény, hogy ők, bár egy csapat tagjai, egyedül vannak. Bravúrjaik, vagy épp hibáik meccseket, továbbjutásokat, bajnoki címeket, kupagyőzelmeket dönthetnek el.
Erről ugyan most szó sem volt, a Genk már a mérkőzés előtt is csak a csodák csodájával juthatott volna a csoportjából, ám ettől függetlenül tény, egy kapusban benne marad egy ilyen zakó.
Ám remélem, Köteles tovább fejlődik majd, és kit tudja, egyszer egy olyan szintű csapatban védhet, amely eséllyel lép pályája a Valencia otthonába.
Mert csupán egy dolog derült ki tegnap este: a Genk nem ilyen szintű csapat.

Fehér György
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr23408301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása