HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Tiszta meccsekkel zárult a bajnokság - azért a hét lőtt gól biztosan nem keveset fizetett

fehgyu 2011.06.01. 12:20

A Népszava internetes újságján a következő hír látott napvilágot: „A labdarúgó NB I utolsó két-három fordulójában nem talált gyanús mérkőzést az európai szövetség (UEFA) fogadási csalások kiszűrésére létrehozott speciális egysége. A szervezet munkatársa a Népszavának elmondta, hogy az előzetes várakozásoknak megfelelően a hajrában sokkal több volt a gyanús meccs Európában, mint a szezon korábbi időszakában, de a magyar bajnokikon sem a fogadások száma, sem a feltett tétek nagysága, sem a mérkőzéseken történt események nem adtak okot a gyanakodásra.”

Nos, nem tudom hogy van beállítva az a bizonyos figyelő rendszer, de nem kell nagyon okosnak lenni ahhoz, hogy rájöjjünk arra, hogy a már tuti kieső és az biztos ezüstérmes mérkőzésén született hét gól biztos nem fizetett rosszul egy-két internetes fogadónak. Ráadásul ezen a mérkőzésen az az MTK lépett pályára, amely csapatról már nem csak mende-mondák keringenek, hanem…. Hanem bizony játékosok – persze nevük elhallgatása mellett – vallanak furcsa dolgokról. Nos, a kiesés sorsára jutott kék-fehérek három gól „vertek” az év meglepetés-csapatának, a Paksnak, igaz, a vendég zöld-fehérek erre négy góllal válaszoltak. Hét gól – biztosan nem fizetett rosszul.

Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr1002948343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása