HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Azonnal rúgják ki azokat, akik szabadon engedték Keneseit és Lázárt, a csalók fővezéreit!

fehgyu 2013.08.26. 17:52

Na, valahogy így működik minden a magyar fociban. A Központi Nyomozó Főügyészség a fogadási csalások első számú gyanúsítottjaként tartja számon Kenesei Zoltánt és Lázár Mátyást. Mégis kiengedték az előzetesből, és házi őrizetbe helyezték őket. A csalók pedig köszönték szépen a lehetőséget, és tovább folytattatták üzelmeiket. Ennek köszönhető, hogy a bundameccsek sora csak nő és nő. Ma végre felébredtek álmukból az illetékesek, és újra letartoztatták a főkolomposokat. De remélem, azokat, akik egyszer kiengedték ezeket a csalókat, azokat most kirúgják az állásukból!

A megalapozott gyanú lényege szerint a korábbi „bundaügyben” 2011. június 30-ától 2013. április 9-ig előzetes letartóztatásban, és azóta házi őrizetben lévő Kenesei Zoltán és Lázár Mátyás gyanúsítottak a házi őrizet alatt is kapcsolatot tartottak fenn a mérkőzések manipulációjára szakosodott elkövetői körrel, akik a két gyanúsított tudtával és beleegyezésével játékosokat vesztegettek meg. Az ehhez szükséges vesztegetési pénzt K. Zoltán és L. Mátyás biztosította, illetve biztosította volna.

A gyanúsítás szerint a manipuláció hat tavaszi NB I-es labdarúgó-mérkőzést érintett. Ezzel összesen 18 személyre emelkedett az ügy gyanúsítottjainak száma. A manipulációval érintett futballmérkőzések száma továbbra is 14.

K. Zoltán a gyanúsítással szemben panasszal élt, vallomást nem tett, de tagadta a terhére rótt bűncselekmények elkövetését. L. Mátyás a gyanúsítás közlésével szemben szintén panaszt jelentett be, és vallomást tett. Az L. Mátyás gyanúsított lakásán tartott házkutatás során a Központi Nyomozó Főügyészség adathordozókat, számos okiratot, illetve 3.7 millió forint és 4000 euró készpénzt foglalt le.

Az ügyészség közleménye szerint az ügyben jelenleg egy gyanúsított van előzetes letartóztatásban. A Központi Nyomozó Főügyészségnek csütörtökig kell döntenie arról, hogy a ma őrizetbe vett két gyanúsított előzetes letartóztatását kezdeményezi-e.

Mint ismert, a Központi Nyomozó Főügyészség 2013. május 23-án 45 személlyel szemben vádat emelt a Fővárosi Törvényszéken. A terheltek között van K. Zoltán és L. Mátyás is, akikkel szemben a vád bűnszervezetben, folytatólagosan elkövetett számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény különösen nagy kárt okozó bűntette, valamint különböző közélet tisztasága elleni bűncselekmények. Az ügyben 2013. szeptember 18-ára tűzte ki az első tárgyalást a Fővárosi Törvényszék.

Na ennyi a hivatalos közlemény.
Nem hivatalosan annyit tennék hozzá, hogy azokat, akik ezeket a csalókat szabadon engedték,azonnali hatállyal kirúgnám az állásukból.
Sőt,pont ugyanabba a cellába zárnám, mint Keneseit és Lázárt.

Mert az már mégiscsak botrányos, hogy a két egykori játékosról mindenki tudja, hogy lényegében az elmúlt két-három évben játékosokat vettek meg, eredményeket befolyásoltak, és ezzel milliókat kerestek, mégis volt olyan, aki kinyitotta előttük a cellájuk ajtaját.

A két csaló pedig ismét megtalálta a módját annak, hogy milliókat keressen.
Nem volt nehéz dolguk, hiszen minden újság és weblap azzal volt tele, hogy Egerben hónapok óta nincs fizetés.
Ott kellett keresgélniük – és találtak is mindenre kapható játékost.

És nehogy valaki azt gondolja, hogy azzal, hogy a két vezér ismét rács mögé került, megoldódik minden.
Nem fog.
Azt ajánlom a Keneseit és Lázárt fogva tartóknak, hogy alaposan és minden nap vizsgálják át a két gyanúsított zárkáját.
Mert akár mobiltelefont is találhatnak ott.
De ez egy másik cikk témája.

Ha akarod látni, hogyan vitték el bilincsben a két csaló-vezért, kattints ide:
http://www.mifocink.com/?p=255

Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr485478258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása