HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Hazudsz mint a vízfolyás, hogy ennek a szaros blognak valami olvasottsága legyen

fehgyu 2013.02.02. 11:34

Na nem én mondom ezt, hanem egyik kedves olvasóm, aki nem értett egyet az egyik cikkemmel. Félre értés ne essék, tiszteletbe tartom véleményét, és egyáltalán nem gond, ha ezt gondolja….
De….
Túllépve az adott példán azonban – a Détáriról írott anyag finoman szólva is megosztotta az olvasókat, sokan nem értettek egyet velem, ám ez nem baj (sokan igen), de nyilvánvaló, hogy a történetet nem vasárnap este a karosszékben találtam ki – el kellene azon gondolkozni, hogy vajon tényleg én hazudok-e.
Én hazudok-e azért, hogy ez a „szaros blog” olvasott legyen?
Nem az hazudik, aki letagadja a magyar labdarúgásban folyó mocskosságokat? (csak néhány, konkrét példát említek, a teljesség igénye nélkül)
Nem az hazudik, aki azt mondja, ő bizony nem zsarolja a játékosokat, de mégis, azok a futballisták, akik nem írják alá szerződésük meghosszabbítását, egy évig a pálya felé sem mehetnek?
Nem az hazudik, aki letagadja, bizony vannak olyan edzők, akik akárhova is mennek, visznek magukkal néhány játékost, akik szerződésük hálájaként minden hónapban néhány tízezer forintot juttatnak az edzőnek a fizetésükből. (Ezt, mielőtt valaki megkérdezné, még Pest Krisztián nyilatkozta le nekem néhány évvel ezelőtt, és azóta több játékos is megerősítette).
Vajon nem az hazudik, aki a bundabotrány közepén televíziós adásban mondja a kamerába, hogy hazug az az ember, akinek egyedül bizonyítékai vannak arra, mely meccseket bundázták meg a magyar futballban az elmúlt évtizedekben?
Vajon nem az hazudik, aki nyilvánosság elé állva kijelenti, klubja bizony nem tárgyal meghatározó játékosuk eladása kapcsán, ám érdekes módon a nevezett játékos egy nap múlva eligazol a Bundesligába?
Vajon nem az hazudik, aki a nyilvánosság elé állva kijelenti, klubja bizony nem tárgyal az éves szinten több mint 70 milliót kereső edzővel szerződésének felbontásáról, ám a tréner egy nappal később felbontja a szerződését?Vajon nem az hazudik, aki azt mondja, az amatőr csapatokat támogatva műfüves pályákat építünk, ám a valóság az, hogy ezek a pályák 40 millióval többért épülnek fel, mint amennyiért valóban felépülhetnének, és az amatőr klub 15 évre előre kifizeti a bérleti díjként számolt 42 milliót, hogy játszhasson, edzehessen a pályán?
Vajon nem az hazudik, hogy felháborító, hogy lelátói „zsidózás” miatt zárt kapuk mögött kell játszanunk a románok elleni selejtezőt, majd a következő mondatában kifejti: a tervek szerint a jövőben az a klub kap majd több támogatás, amelyben kevesebb külföldi szerepel majd?
Vajon nem az hazudik, aki tulajdonosként már az első hónapban nem ad fizetést a játékosainak, de jópofáskodik?
Vajon nem az hazudik, aki „profiként viselkedik”, így profiként nyúlja le immár a második magyar klubot sok-sok millió forinttal?
Vajon nem azokat hazudnak, akik mindezeket – és az összes többi, itt fel nem sorolt mocskosságot – letagadják, a szőnyeg alá seprik?
És hogy az adott kommentelőhöz visszakanyarodjak:
Vajon nem azok hazudnak, akik egy emberként összezárnak – megvédik- az előtt az ember előtt, aki valóban világklasszis játékos volt (ezt egyetlen szavammal sem vontam kétségbe), de manapság bizony elég gyakran a pohár fenekére néz. Ráadásul, ha ezt magánemberként tenné, az ellen semmi rossza szavam nem lenne, de ha ezt egy nemzeti csapat vezetőjeként, egy nemzetközi túrán teszi, akkor ne az legyen a bűnös, aki ezt elmondja, hanem az, aki hagyja.
Na és aki letagadja.
Tudom, hogy az igazság fáj.
Bevallom, nekem is.
És is rosszul érzem magam, amikor mások rádöbbentenek hülyeségeimre.
És gyakran megtörténik ilyesmi.
De….még egyetlen szavam sem volt hazugság ezen az oldalon.
Mint egyszer említettem, volt már olyan, magyar futballban vezető szerepet betöltő személy, aki bíróságra akart citálni szavaim miatt, az az ügyvédi egyeztetés után az ő képviselője azt ajánlotta, ne tegye ezt, mert amit leírtam igaz.
Ez az oldal azért „él”, azért „született”, mert leírja azt, amit mások nem.
Leírja azt, amit mások letagadnak.
Amiről mások hazudnak.
És ígérem, ez a jövőben is így lesz.
Még ha ez fáj is.

Fehér György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr585058310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása