HTML

Facebook

Friss topikok

Linkblog

Supka Pécsen fog megrohadni

fehgyu 2012.12.08. 12:17

Erre szokták mondani, hogy nem semmi.
Éhes Supka Attila és éhes menedzsere megpróbált minden bőrt lehúzni Matyi Dezső pécsi tulajdonosról.
Éhes Supka Attila és éhes menedzsere megpróbálta jó nagy adag pénzre levenni Matyi Dezső pécsi tulajdonost….de ő jól beintett.
Most pedig Supka Attila ott rohadhat meg Pécsen, egy olyan csapatnál, ahol a játékosok nem bíznak benne, ahol a szurkolók utálják….és ahol fölé helyeznek egy szakmai igazgatót.
Kérdem én…megérte?
Supka Attila egyértelműen nem teljesítette a szerződésben vállaltakat, hiszen a csapat kiesett a Magyar Kupából, míg a bajnokságban célként megszabott 6-8. helytől olyan messze van a gárda, mint Makó Jeruzsálemtől. Mindezt úgy, hogy szabad kezet kapott a tulajdonostól, így annyit költhetett játékosokra, mint még soha nem költötte a baranyai megyeszékhelyen. A gárda mégis gyalázatosan szerepel, sőt, Supka egy esetben azt is megemlítette, hogy azért, mert a keret nem alkalmas a magasabb célok elérésére.
Az a keret, amelyet ő alakított ki.
És még ezek után sem küldték el a kispadról rögtön, csak most, a téli szünet beálltával.
Leírtam, hogy én egy fillért sem fizetnék az edzőnek, aki nem végezte el a rá bízott feladatott, de megjelent a színen egy éhes és pofátlan menedzser.
És jól elcseszte Supka minden esélyét.
Matyi Dezső ugyanis felajánlotta – még úgy is, hogy Supka szart se csinált Pécsen, legalábbis semmi értékelhetőt -, hogy 2015 júniusáig minden hónapban megkapja a fizetését az edző úgy, hogy semmit nem kell csinálnia.
De a korgó gyomornak – korgó gyomroknak – ez nem volt elég, az éhes szájakat valamivel be kell tömni: Supka Attila és menedzsere egy összegben szerette volna megkapni a pénzt.
Már az is felháborító, hogy ilyen szereplés után mer pénzt kérni, az meg még inkább, hogy ilyen pofátlan.
Na de úgy látom, Matyi Dezső kezd beletanulni a magyar futballba, és ezek után úgy döntött, ha Supka nem egyezkedik, akkor ő sem bontja fel a szerződést.
Így is tett, úgyhogy jelen állás szerint a szakvezető 2015. június 30-ig marad a csapat trénere, igaz, kap maga fölé egy szakmai igazgatót, akit csak később neveznek meg.
Supka tehát kap egy főnököt, aki – és erről ne legyen illúzióink – minden egyes napját meg fogja keseríteni.
Supka megtarthatja a csapatot is melynek minden tagja - és erről se legyen illúzióink –, rajta röhög most, és nagyjából pont szarik arra, amit mond.
Supka maradhat abban a városban, melyben szinte minden szurkoló - és erről se legyen illúzióink – utálja őt, és amit az elkövetkezendő időben kapni fog a drukkerektől, olyat talán még senki sem kapott nemhogy a magyar, hanem a világ futballjában.
És tudják mit.
Supka mindezt megérdemli.
Egyrészről azért, mert a menedzsere jól telepofázta a fejét a nagy hülyeséggel, melynek köszönhetően mindketten azt hitték: itt a nagy alkalom egy kis pénzlehúzásra.
Na de az éhes szájakat nem úgy tömik be, ahogy azt ők ketten hitték.
Másrészről, ha nem volt neki jó az, hogy havonta kap egy összeget úgy, hogy nem kell neki ennél a csapatnál maradnia, sőt, kereshet magának másik csapatot, akkor…..
Rohadjon meg Pécsen.

 Fehér György

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mifocink.blog.hu/api/trackback/id/tr844954274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pulykavirsli 2012.12.09. 12:00:03

Zseniális írás!

Hajrá Pécs!
süti beállítások módosítása